Blogs

Pretty "props"!

Props is een overgenomen Engelse afkorting van '(theatrical) properties', '(theater) voorwerpen'. De term wordt gebruikt in de wereld van film en fotografie voor allerlei voorwerpen die in beeld gebruikt worden om een verhaal te creëren. Er zijn ontzettend veel leuke accessoires die je kunt gebruiken tijdens een fotoshoot. Denk bijvoorbeeld aan leesvoer (boek/tijdschrift/krant), elektronica (telefoon/laptop), mode (hoed/zonnebril/tas), groen (planten/bloemen), eten en drinken (koffie/soep/ijs) en ga zo maar door.

Lees meer »

The Power of LinkedIn

Een eerste indruk maak je maar één keer, ook online! Wist je dat men binnen een halve seconde een indruk van je krijgt op basis van jouw foto? Pas 7 seconden later komt het intelligente brein met allerlei verklaringen, maar dat mag dan vaak al niet meer baten. 50% van ons brein is ontworpen om visuele data te verwerken. Het eerste wat we dus bekijken zijn de plaatjes. Op LinkedIn is je profielfoto de meest in het oog springende afbeelding. Daarmee maak je dus de allereerste indruk. Onbewust beïnvloed je hiermee al of je professioneel, betrouwbaar en vriendelijk overkomt. Je hebt dit dus al ‘in the pocket’ door jezelf een goede profielfoto cadeau te doen. Maar waar moet je dan op letten? Ik geef je een aantal tips:

Lees meer »

The Colours of Nature

Natuurlijk is iedereen vrij in zijn of haar keuze qua kledingstijl, maar als je geen inspiratie hebt of je wilt tips, dan kan ik je daarbij helpen.Hieronder de 5 tips die ik graag met jullie deel:

Lees meer »