Reactie plaatsen

Reacties

Sophie
3 maanden geleden

Wij hebben een newborn shoot gedaan.
De eindresultaten waren echt superr mooi🫶🏼
We werden meteen op ons gemak gesteld, soms vind ik een fotoshoot in het begin beetje ongemakkelijk, dat was helemaal niet het geval dit keer. Ook was syl heel erg lief met de kleine.
En kon ik zien dat ze heel veel plezier heeft in haar job.

Een echte Aanrader!
Thanks syl.

Coen
3 maanden geleden

Wij zijn heel blij met het eindresultaat van de portretfoto’s van onze kinderen. Syl was erg leuk met de kinderen waardoor ze snel op hun gemak waren en dat is te zien aan het eindresultaat 🙌

Aniek
een jaar geleden

Wow wat een fijne ervaring. En het resultaat is top. Super bedankt. Zeker nog een keer!

Stefan
een jaar geleden

Super toffe shoot gehad met Syl voor m’n bedrijf. Hele relaxte sfeer tijdens het foto’s maken en de foto’s zijn super professioneel. Precies wat ik in gedachten had.

Claudia
een jaar geleden

Mijn dochter van 6 jaar oud was tijdens de shoot helemaal op haar gemak. Sylvana is lief, geduldig en professioneel. De foto's zijn zo onwijs leuk en mooi geworden. Nogmaals dank!

Jacqueline Joosten
2 jaar geleden

Een super fotograaf! Ontzettend mooie foto's gemaakt van de bruiloft van onze zoon en schoondochter! Ook de onverwachte foto's maken het geheel compleet! Een fotograaf die mee denkt en die onzichtbaar is. En die ons de bruiloft nog eens mee laat maken via haar schitterende foto's!!!

Dusty & Ansela
2 jaar geleden

Waanzinnige fotograaf!! Door jou is deze onvergetelijke dag schitterend vast gelegd!! We hebben je amper opgemerkt en ook de foto's die onverwachts zijn genomen zijn schitterend!!
We zijn echt blij dat we jou als onze fotograaf hebben gevraagd!!

Nette
2 jaar geleden

Super fijne shoot gehad met Syl! Ze heeft goed met me meegedacht om het gewenste eindresultaat te behalen. Syl zorgt voor goede vibes tijdens de shoot, waardoor je lekker op je gemak bent. Naast een productieve dag dus ook veel plezier gehad!

Karin
2 jaar geleden

Heel fijn samengewerkt met Syl! Ze geeft de juiste aanwijzingen en denkt mee waardoor de shoot heel ontspannen is, en het resultaat super mooi!

Irene
3 jaar geleden

Een super leuke en gezellige fotoshoot gehad bij lieve Syl. Voor mij de eerste keer dat ik zo’n shoot ging doen, maar oh wat was dit fijn bij Syl. Ze stelt je helemaal op je gemak en het was, op een positieve manier, lekker laagdrempelig! Echt top! Daarnaast merk je dat dit echt Syl haar passie is, lekker enthousiast en meedenkend. Heel fijn. Absoluut aan te raden voor een shoot en zeker voor in de toekomst dit gauw weer eens doen😉